Predstavitev REAL Security

REAL security je distribucijsko, svetovalno in inženirsko podjetje s fokusom na segmentu integriranih varnostnih rešitev za podjetja. Od ustanovitve leta 2002 sledimo zastavljenim poslovnim ciljem skozi dodajanje vrednosti v procesih menjave s poslovnimi partnerji. To dosegamo z izobraževanji v našem trening centru, skozi svetovanje končnim uporabnikom in resellerjem, deljenjem izkušenj in informacij s proizvajalci opreme, organizacijo izobraževalnih konferenc na tematiko IT varnosti in več.

Integracija partnerskih in lastno razvitih rešitev zagotavlja naročnikom bolj učinkovito in predvsem varnejše poslovanje. Zagotavljamo rešitve z napredno “firewall” programsko opremo, s testiranjem vdorov, nadzorovanjem in optimizacijo delovanja omrežja, digitalno forenziko, hiperkonvergenco sistemov in več. Te nudijo zaposlenim v podjetju in njihovim potrošnikom večjo stopnjo varnosti pred vdori v omrežje, krajo in izgubo podatkov ter s tem zagotavljajo višjo stopnjo produktivnosti in zaupanja deležnikov podjetja v njegovo kompetentnost.

Dodane vrednosti pa ne predstavljajo izključno visoko-tehnološke rešitve, marveč tudi zaposleni v našem podjetju, ki se neprestano izobražujejo in nadgrajujejo svoje znanje. Prodajno in marketinško osebje se redno izobražuje z udeležbo na konferencah, medtem ko se specialisti na področju varnosti omrežij ponašajo s širokim naborom certifikatov na področju, kot tudi imajo licence za trenerje v določenih programskih rešitvah. Prav vlaganje v zaposlene predstavlja konkurenčno prednost, saj višji nivo znanja zaposlenih zagotavlja, da bodo partnerji prejeli potrebam ustrezne, tehnično in zakonsko sprejemljive rešitve na področju omrežne varnosti podjetij.

Za več informacij nas obiščite na https://www.real-sec.com